PRECEPTE DEL DIA
“Coneix-te a tu mateix”
Inscripció de l’Oracle de Delfos
NECESSITAM QUE AVUI, ELS QUE NO HO HEU FET, ENS MANDEU EL VÍDEO DE LA
CANÇÓ TAN RÀPID COM POGUEU!! La resta de reptes que us falten els podeu anar
acabant tranquil.lament…
CANÇÓ TAN RÀPID COM POGUEU!! La resta de reptes que us falten els podeu anar
acabant tranquil.lament…
MATEMÀTIQUES
Correcció sessió 27
EDUCACIÓ FÍSICA
A la pestanya d’Educació física trobareu les recomanacions d’en Vicenç.
FEIM CRESPELLS!
Us hem preparat una recepta de crespells que heu de fer vosaltres sols; els vostres pares
vos poden supervisar i us han d’ajudar en l’ús del forn.
vos poden supervisar i us han d’ajudar en l’ús del forn.
RECEPTA
INGREDIENTS
- 125 ml DE SAÏM O D’OLI DE GIRASOL.
- 125 g DE SUCRE.
- 1 VERMELL D’OU.
- MITJA TASSA DE SUC DE TARONJA.
- 350 g DE FARINA.
- Mesuram el saïm o l’oli i ho afegim al ribell.
- Pesam el sucre i ho afegim al ribell.
- Remenam i ho mesclam bé.
- Ficam dins el ribell el vermell d’ou.
- Exprimim taronges fins a tenir mitja tassa de suc.
- Afegim el suc al ribell.
- Tornam a remenar i ho mesclam bé.
- pesam la farina i l’Afegim al ribell.
- Tornam a remenar fins que la pasta quedi compacta i no s'aferri,
si ho necessitam podem afegir-hi un poc més de farina. - Treim un tros de pasta i l’aplanam amb l’aprimador.
- Feim els crespells amb els motlles.
- Els deixam dins la palangana de forn.
- enfornaM a 180º durant 20 minuts. anam vigilant perquè es couen
molt aviat. - Deixam que referedin i ja es poden menjar, si voleu hi podeu posar
un poc de sucre pols per damunt.
BON PROFIT!!
Us animam a que faceu fotos del procés i les compartiu a l’àlbum Tot anirà bé!
Esperam que us agradin :-)
Quants crespells us han sortit?
Imaginau que els heu de repartir a parts iguals amb tots els membres de la família; quants
n’hi tocaran a cada un? En sobrarà cap? Per a qui serà?
n’hi tocaran a cada un? En sobrarà cap? Per a qui serà?
Posau les solucions d’aquestes preguntes al quadern o passau-nos-ho de forma
gràfica a l’àlbum Tot anirà bé!
Si preferiu fer una altra recepta també la podeu fer i la compartiu a l’àlbum.
Bon dia!! Benissim que avui toqui cuinar!! Ja vos contarem pel bloc com ens han sortit els crespells ;)
ResponElimina